Grote update: Gloednieuw Design Aangedreven door Krachtige Features.

Waarom Jamael Food Group kiest voor ISO2HANDLE

Binnen de organisatie was er een wens om processen binnen de verschillende bedrijven te verbinden én de communicatie met elkaar te versterken.
Industrie
Food

Hoe het begon

Tijdens een kort gesprek vertelde Joske, Projectmanager Duurzaamheid & digitalisering bij Jamael Food Group, ons meer over de digitalisering die tot nu toe is behaald is met een nieuw managementsysteem. Het systeem is door medewerkers van Jamael Food Group ingericht met behulp van ISO2HANDLE software.

Over Jamael

Jamael Food Group is gevestigd in Driel, Nederland en bestaat uit meerdere (producerende) bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie. Jamael Food Group zet zich in voor de ontwikkeling en implementatie van food-concepts die bijdragen aan de visie waarbij iedereen in de wereld toegang heeft tot gezonde, duurzame en eerlijk geproduceerde voeding.

jamael

Binnen de organisatie was er een wens om processen binnen de verschillende bedrijven te verbinden én de communicatie met elkaar te versterken. Tijdens de zoektocht naar een managementsysteem werd duidelijk waar de behoefte lag bij het overstappen. In de huidige situatie was het managementsysteem niet in eigen beheer. Op die manier zorgen we voor synergie met alle bedrijven:

  • Holland Special Foods
  • African Vegetables Company LTD
  • Baltussen Konservenfabriek
  • Bio Trading Company
‘’Wij zijn een tevreden gebruiker van ISO2HANDLE. Zij hebben het voor ons mogelijk gemaakt de vertaalslag naar een digitale omgeving te versterken. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke oplossing waar eenvoudig en efficiënt procedures, formulieren en registraties in kunnen worden geborgd.’’

Waarom kiest Jamael voor ISO2HANDLE?

Voor ons is het belangrijk om vanuit onze processen te denken en op basis daarvan vorm te geven aan een digitaal managementsysteem. Dit hebben ze bij ISO2HANDLE goed begrepen en we hebben de samenwerking dan ook als transparant ervaren. De communicatie was helder en zorgde voor een goede planning. Daarnaast sluit de connectiviteit die ISO2Handle biedt op onze IT visie aan en stelt dit ons in staat dit systeem zelf te beheren.