ROI Calculator

Hoeveel kan jij besparen? Ontdek het direct.

Aantal bespaarde uren per jaar

Bespaard voor managers
uur
Bespaard voor medewerkers
uur

Aantal bespaarde euro's per jaar

Bespaard voor managers
euro
Bespaard voor medewerkers
euro
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van de ondersteuning verwachten?
Bij ISO2HANDLE zetten we ons volledig in om je een soepele en efficiënte ervaring te bieden met onze software. Hier is hoe we dat doen:

Uitgebreid Helpcentrum binnen de Applicatie: Ons helpcentrum is een schatkist van informatie, met meer dan 100+ gedetailleerde artikelen die elk aspect van ISO2HANDLE behandelen. Deze artikelen zijn direct toegankelijk binnen de applicatie zelf, waardoor je onmiddellijk ondersteuning krijgt en altijd gemakkelijk toegang hebt tot de juiste informatie.

Online Trainingen: We bieden een reeks online trainingen aan, allemaal gericht op praktische toepassing. Deze trainingen zijn ontworpen om jouw vaardigheden direct te verbeteren en toe te passen. Voor een meer gepersonaliseerde aanpak kunnen we op verzoek in-company trainingen verzorgen, specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Toegewijde Klantenservice: Onze klantenservice is erop gericht om elk technisch probleem snel en binnen de afgesproken Service Level Agreement (SLA) tijden op te lossen. We luisteren continu naar de wensen en feedback van jouw, wat ons helpt onze software voortdurend te verbeteren en aan te passen aan jouw behoeften. Met onze snelle en efficiënte ondersteuning bent je verzekerd van een probleemloze gebruikservaring.

Bij ISO2HANDLE streven we ernaar om niet alleen een softwareoplossing te bieden, maar ook een partner te zijn in jouw succes.
Wat kan ik verwachten van het onboarding proces?
Bij ISO2HANDLE begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met eigen specifieke wensen en behoeften. Daarom bieden we twee flexibele implementatieopties voor een soepele onboarding, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past:

Optie 1 - Maximale Vrijheid en Flexibiliteit:
Deze optie is ideaal voor degenen die graag zelf de touwtjes in handen nemen. Als u de voorkeur geeft aan volledige vrijheid en flexibiliteit in het implementatieproces, dan is deze optie perfect. U krijgt alle benodigde tools en middelen om ISO2HANDLE naar eigen inzicht te implementeren, terwijl u toch toegang heeft tot onze ondersteuning wanneer u die nodig heeft.

Optie 2 - Volledige Ontzorging:
Als u het druk heeft of als u liever heeft dat wij het voortouw nemen, dan is deze optie ideaal. Wij nemen de volledige implementatie van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ons team zorgt voor een soepele en efficiënte implementatie van ISO2HANDLE in uw organisatie.

Heeft u een Ander Idee? Wij staan open voor uw suggesties en ideeën. Als geen van deze opties perfect aansluit bij uw behoeften, nodigen we u uit om uw gedachten met ons te delen. We zijn flexibel en passen onze aanpak graag aan om aan uw specifieke wensen te voldoen.
Is er een aparte app voor mobiel?
ISO2HANDLE biedt toegang via een speciale webapp voor mobiele apparaten, een gestroomlijnde alternatief voor traditionele app store apps. Het grote voordeel hiervan is de directe synchronisatie: wanneer je een nieuw formulier of veld toevoegt, wordt dit onmiddellijk beschikbaar in de mobiele webapp van ISO2HANDLE. Zo blijf je altijd up-to-date, waar je ook bent.
Kan ik mijn eigen huisstijl gebruiken?
Bij ISO2HANDLE begrijpen we het belang van merkidentiteit. Daarom bieden we de mogelijkheid om je eigen logo en achtergronden te integreren in de applicatie, inclusief een aanpasbare inlogpagina die naadloos aansluit bij je organisatiehuisstijl. Verder is ISO2HANDLE beschikbaar als een white label platform, wat betekent dat je het gehele Management Systeem kunt personaliseren met je eigen huisstijl en naamgeving. Dit omvat alles: van handboeken, dashboards, templates, tot visuals, inclusief e-mails en notificaties.
Wat zijn de verschillen in gebruikersrollen?
Full user: Een full user is een user die naast de voor deze persoon beschikbare documentatie, formulieren en taken ook de taken van andere personen kan zien. Vaak zijn dit beheerders en managers

Light user: Een light user is een user die  de voor deze persoon beschikbare documentatie, formulieren en taken kan zien. Taken van andere zijn niet beschikbaar. Vaak zijn dit medewerkers of viewers.

Consultants: Dit is een account om je extern adviseur ook toegang te geven tot het systeem

Auditors: Dit is een account om je auditor toegang te geven voor een audit. Deze kan enkel lezen en geen info uit het systeem halen. Dat moet de beheerder zelf verstrekken.
Wat is het verschil tussen light en full users?
Light users: Deze gebruikers hebben toegang tot hun eigen documentatie, formulieren en taken, maar kunnen niet de taken of documenten van anderen inzien. Light users zijn ideaal voor medewerkers of viewers die zich concentreren op hun eigen specifieke taken en verantwoordelijkheden.

Full users
: Full users daarentegen hebben uitgebreide toegangsrechten. Zij kunnen niet alleen hun eigen documentatie, formulieren en taken zien en beheren, maar ook die van andere gebruikers. Dit maakt de full user rol geschikt voor beheerders en managers die een overzicht moeten behouden over de werkzaamheden van het hele team of de organisatie.
Kan ik op ieder moment gebruikers toevoegen?
Je kan op elk moment nieuwe gebruikers toevoegen aan je account. Dit is handig als je team groeit of als je nieuwe medewerkers toegang wilt geven tot de software. Zorg er wel voor dat het totale aantal gebruikers binnen de limiet van je abonnement blijft.

Evenzo kan je gebruikers verwijderen wanneer hun toegang niet langer nodig is. Dit helpt je om jouw gebruikerslijst actueel en beheersbaar te houden.

Mocht je merken dat je meer gebruikers nodig hebt dan je huidige abonnement toelaat, dan kan je jouw abonnement op elk moment upgraden.
Kunnen auditors toegang krijgen?
Ja, de klant kan zelf een zogenaamd auditor account aanmaken en bepalen van wanneer tot wanneer de auditor toegang heeft tot welk onderdeel het platform. De auditor kan zodoende de nodige informatie vooraf bekijken en daar vragen over stellen zodat men zich efficiënt en goed kan voorbereiden op de audit.

Heb je een andere vraag?

Kan je het antwoord niet vinden? Neem gerust contact op met ons team.
Contact opnemen

Heeft u hulp nodig?

Laat je nummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Geweldig! We nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Oeps! Er lijkt iets mis gegaan te zijn tijdens het verzenden van het formulier.
ISO2HANDLE Teammembers
ISO2HANDLE Software snapshot
ISO2HANDLE Google raiting

Starty vandaag met
managementsoftware

This is some text inside of a div block.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.