Grote update: Gloednieuw Design Aangedreven door Krachtige Features.

Kwaliteitsmanagement - Met Krachtige Managementsoftware

Voorkom het zoeken naar data binnen je organisatie en organiseer zelf uw kwaliteitsmanagementsysteem. Door een digitaal systeem zorg je voor een verzamelplaats van documenten, processen en registraties. Toegankelijk voor iedere laag in de organisatie.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Jouw kwaliteitsmanagementsysteem

Een flexibel en schaalbaar kwaliteitsmanagementsysteem (KMS, QMS) waarin je o.a. je CAPA registreert en opvolgt. Een CAPA dashboard met vele filtermogelijkheden biedt goed overzicht. Maak formulieren, bepaal je workflows en iedereen ontvangt een melding. Documenten en procedures hebben een audittrail met revisiebeheer. En natuurlijk kan je ook een CAPA registreren op je mobiel.

ISO2HANDLE zelf uitproberen? Start je eigen proefaccount

Vertrouwd door +50.000 gebruikers en +750 organisaties over de hele wereld

CAPA management

Komt tot nieuwe inzichten door het gebruik van een CAPA dashboard, waarin alle maatregelen, taken en registraties zijn verzamelt.
Maatregelen
Taken
Registraties

Revisiebeheer

Door automatisch versiebeheer raakt u nooit meer iets kwijt en heeft u altijd de mogelijkheid om opgeslagen werk raad te plegen.
Versiegeschiedenis
Online opslaan
Sharepoint koppeling

Onderzoek

Voer klanttevredenheidsonderzoek en leveranciersbeoordelingen uit en verzamel waardevolle inzichten.
Analyses
Overzichtelijk dashboard
Automatisch informatie delen

Analyse

Zorg voor realtime inzichten binnen de organisatie én stuur tijdig bij om kwaliteit waar te borgen. Informeer iedereen gemakkelijk via RSS feeds.
Meldingen bij afwijkingen
Kwaliteit waarborgen
Anticiperen op de uitkomsten

"Kwaliteitsmanagement is meer dan alleen zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het gaat er ook om continu te blijven zoeken naar manieren om het beter, sneller en efficiënter te doen en is essentieel voor het leveren van kwaliteit en het minimaliseren van risico’s."

- Marc Abbink, Founder & CEO van ISO2HANDLE