Databeveiliging

Escrow

Bedrijven & organisaties willen ten alle tijden door blijven draaien en software is hierbij een essentiële schakel. Juist daarom vinden wij als ISO2HANDLEhet belangrijk om deze zekerheid van het gebruik van onze software te garanderen.

Baas over je eigen data
Escrow4all levert al meer dan 20 jaar vooruitstrevende Escrow regelingen

De meest solide escrow

Wij waarborgen de continuïteit middels een escrowregeling met Escrow4all.  Escrow4all levert al meer dan 20 jaar vooruitstrevende Escrow oplossingen en is de enige ISO 27001 gecertificeerde Escrow partij in de Benelux. Escrow4all staat voor persoonlijke contact en haar relatie met klanten is dan ook erg belangrijk. Vele klanten van Escrow4all laten weten dit dan ook erg te waarderen. Enkele van deze klanten zijn: ING, Bol.com, ABN Amro & Nmbrs. In 2021 heeft Escrow4all na klantonderzoek een NPS score van 38 gekregen. Waarom hebben wij een continuïteitregeling. Voor het onwaarschijnlijke geval dat ISO2HANDLE niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen, is er vanuit zorgplicht naar onze klanten ervoor gekozen om deze regeling aan te bieden. Al onze klanten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan deze regeling.

Waarom de continuïteitsregeling?

Bij het uitzoeken van een cloudoplossing is het belangrijk om te kijken hoe de continuïteit gewaarborgd wordt. Dit staat los van de financiële positie van het bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld een schadeclaim zomaar een gezond bedrijf failliet verklaren.

Meer weten?

Meer weten over wat deze Escrow regeling precies inhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Gegarandeerde continuïteit
  • Waarborgen & baas over eigen data
  • Verzekert tegen gevolgschade
  • Lage kosten
  • 3 maanden gegarandeerd doorwerken bij calamiteiten
  • Verzekering bedrijf kritische processen