QR codes voor eenvoudige registraties

QR codes voor eenvoudige registraties

Bijna elk bedrijf heeft middelen in huis die gecontroleerd, onderhouden en gekeurd moeten worden. Denk hierbij aan de keuring van elektrische gereedschappen, hijs en stijg werktuigen, onderhoud historie van kritische middelen.
door
Jan-Kees Harmsen
Bouw
November 11, 2023

Hoe QR codes je registraties vereenvoudigen

De situatie…

Bijna elk bedrijf heeft middelen in huis die gecontroleerd, onderhouden en gekeurd moeten worden. Denk hierbij aan de keuring van elektrische gereedschappen, hijs en stijg werktuigen, onderhoud historie van kritische middelen etc. etc.

Nu hebben veel bedrijven deze middelen in lijstjes opgenomen en mogelijk geagendeerd in een agenda als de keuringstermijn weer dreigt te verlopen. Maar wanneer en met welk lijstje moet je de keuring, controle of onderhoud nu ook al weer vastleggen en waar staat dat lijstje ook al weer… Wat voor lessen kan je halen uit deze data en hoe makkelijk kun je dat nu?

De oplossing

Omdat bovenstaande voor veel mensen herkenbaar klinkt heeft ISO2HANDLE hier iets voor. Naast dat je eenvoudig mooie formulieren kunt maken met daarbij diverse workflows die de verantwoordelijke hiervoor eenvoudig met een mailtje op de hoogte stelt, hebben we ook een QR code mogelijkheid. Hiermee kan de verantwoordelijke eenvoudig met zijn PC, telefoon of tablet de QR code met zijn camera benaderen en de juiste registratie komt omhoog. Geen tijdverlies maar direct registreren en klaar!

En heb je eenmaal eenvoudig je registraties op de rit dan maak je hier makkelijk mooie grafieken bij zodat je goed kunt zien waar het goed gaat en waar nog ruimte is voor verbetering. En natuurlijk kan je dan de acties voor verbetering weer uitzetten, opvolgen en monitoren op hetzelfde platform!

Meer weten?

Wil je ook meer weten hoe je dit soort processen eenvoudig op het ISO2HANDLE platform kunt maken? Of heb je andere vragen over registraties en formulieren op processen binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via: sales@iso2handle.nl