Grote update: Gloednieuw Design Aangedreven door Krachtige Features.

Formulieren

Iedere registratie heeft nu een eigen audittrail. Dit betekent dat iedere wijziging wordt opgeslagen en je terug in de tijd kunt, om te zien wie wat wanneer heeft aangepast. Je kunt daarnaast ook een oude versie herstellen.(Vanaf Professional en Uitgebreid)

Het is nu mogelijk om een formulier te embedden in een andere applicatie. De gebruiker moet wel inloggen maar met Single Sign On is dit met een enkele klik gedaan.(Vanaf Professional en Uitgebreid of hoger)

In bestandsupload velden kun je nu “teken over de afbeelding” activeren. Hiervoor moet het upload veld alleen afbeeldingen toestaan en single choice zijn. Wanneer een gebruiker dan een afbeelding uploadt (bijvoorbeeld vanaf de camera van zijn mobiel) dan kan hij er daarna overheen tekenen om zaken te verduidelijken.(Vanaf professional)

Hij kan hierbij zelf tekenen, maar zo kun je ook teksten en diverse symbolen toevoegen. Zodra de afbeelding wordt opgeslagen wordt het automatisch een nieuwe versie van het origineel.

Locatie velden hebben nu ook een zoekbalk waarmee je direct een adres kunt vinden.

Lijst velden kunnen nu de instelling “logboek modus” aanzetten. Wanneer je dit doet krijgt iedere nieuwe regel de naam van de maker en een datum. Daarnaast is de regel niet meer aan te passen.

Wanneer je een Excel met registraties importeert heb je nu ook de mogelijkheid om triggers af te laten gaan voor iedere toegevoegde registratie. Zo kunnen bijvoorbeeld de wiskundige formule’s worden uitgevoerd zodra de registratie is toegevoegd. Daarnaast heb je nu ook de mogelijkheid om data van gedeactiveerde velden mee te laten komen. Standaard kwam dit namelijk niet mee.

Je kunt in een formulier nu registraties dupliceren.

Daarnaast zijn er verschillende performance optimalisaties doorgevoerd waardoor formulieren sneller laden