Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Apps

Taken

Taken

De interface van de taken pagina is verbeterd zodat de taak opslaan- sluit- en archiveer-knoppen altijd in beeld zijn. Ongeacht je schermgrootte.

Wanneer je met je rechtermuisknop klikt op een taak die sub-registraties kan maken, dan krijg je de optie om een sub-registratie toe te voegen.

No items found.

Favorieten

Favorieten

Je kunt nu formulieren, stappen, bestanden en processflows toevoegen aan je favorieten. Deze favorieten zijn rechtsboven te benaderen zodat je altijd naar iedere dataset toe kunt met maximaal 2 klikken. Dit is te gebruiken door iedere gebruikerstype.

No items found.

De instellingenpagina

De instellingenpagina

De oude instellingen pop-up is vervangen door een instellingenpagina. In deze pagina zijn alle instellingen opnieuw ingedeeld in logische groepen en subgroepen.

  • Instellingen zijn hierbij verduidelijkt qua omschrijving en toelichting.
  • Het is nu ook mogelijk om te zoeken naar instellingen.
  • Uiteraard zijn alle toegangsregels tot bepaalde instellingen hetzelfde gebleven. Een maintainer ziet daarom bijvoorbeeld meer instellingen dan een beheerder.

No items found.
Apps

Custom form-editor pagina

Custom form-editor pagina

De custom form-editor-pagina is vernieuwd waardoor hij meer in lijn ligt met de nieuwe stijl. Het aanpassen van de formulieren is hiermee ook een stuk eenvoudiger geworden omdat de velden in een pop-up inschuiven.

No items found.

Het menu

Het menu

Maintainers, consultants en beheerders kunnen nu zelf het menu aanpassen. Zo kunnen ze menu items weghalen, aanpassen en toevoegen. Het is ook mogelijk om een stap, formulier of map toe te voegen aan het linkermenu. Van dit type menu items kun je ook de kleur, het label en het icoon bepalen.

Het is nu mogelijk om het menu te re-sizen. Het platform onthoud je voorkeur dus ook wanneer je later terugkomt blijft het menu de breedte houden die je aangegeven hebt.

No items found.

Pop-ups

Pop-ups

Pop-ups

Pop-ups die in sidebar modus openen kun je nu breder maken. Het platform onthoud lokaal per popup type hoe je het hebt ingesteld zodat ook wanneer je later terugkomt de breedte wordt ingesteld.

Pop-ups die naar de achtergrond verdwijnen omdat er een andere popup overheen ligt, faden nu ook letterlijk naar de achtergrond. Dit werkt voor een gebruiker intuïtiever.

Pop-up footer knoppen zijn nu altijd in beeld. De inhoud van de popup kan scrollen. Dit scheelt de gebruiker tijd bij het opslaan of sluiten van een popup.

Een aantal pop-ups zijn geüpdatet qua look & feel zodat ze beter aansluiten bij de nieuwe styling.

No items found.
Apps

Formulieren

Formulieren

Iedere registratie heeft nu een eigen audittrail. Dit betekent dat iedere wijziging wordt opgeslagen en je terug in de tijd kunt, om te zien wie wat wanneer heeft aangepast. Je kunt daarnaast ook een oude versie herstellen.(Vanaf Professional en Uitgebreid)

Het is nu mogelijk om een formulier te embedden in een andere applicatie. De gebruiker moet wel inloggen maar met Single Sign On is dit met een enkele klik gedaan.(Vanaf Professional en Uitgebreid of hoger)

In bestandsupload velden kun je nu “teken over de afbeelding” activeren. Hiervoor moet het upload veld alleen afbeeldingen toestaan en single choice zijn. Wanneer een gebruiker dan een afbeelding uploadt (bijvoorbeeld vanaf de camera van zijn mobiel) dan kan hij er daarna overheen tekenen om zaken te verduidelijken.(Vanaf professional)

Hij kan hierbij zelf tekenen, maar zo kun je ook teksten en diverse symbolen toevoegen. Zodra de afbeelding wordt opgeslagen wordt het automatisch een nieuwe versie van het origineel.

Locatie velden hebben nu ook een zoekbalk waarmee je direct een adres kunt vinden.

Lijst velden kunnen nu de instelling “logboek modus” aanzetten. Wanneer je dit doet krijgt iedere nieuwe regel de naam van de maker en een datum. Daarnaast is de regel niet meer aan te passen.

Wanneer je een Excel met registraties importeert heb je nu ook de mogelijkheid om triggers af te laten gaan voor iedere toegevoegde registratie. Zo kunnen bijvoorbeeld de wiskundige formule’s worden uitgevoerd zodra de registratie is toegevoegd. Daarnaast heb je nu ook de mogelijkheid om data van gedeactiveerde velden mee te laten komen. Standaard kwam dit namelijk niet mee.

Je kunt in een formulier nu registraties dupliceren.

Daarnaast zijn er verschillende performance optimalisaties doorgevoerd waardoor formulieren sneller laden

No items found.
Tools

Grafieken

Grafieken

Je kunt nu een rapport uitdraaien van de grafieken in een formulier. Daarnaast kun je iedere grafiek nu een omschrijving geven die meekomt in het rapport. Hiermee kun je dus in één keer een rapportage overleggen van bijvoorbeeld de meldingen.Vanaf professional

Grafieken kunnen nu gebruik maken van veel meer kleuren:

Je kunt nu zelf de Y-as start-, eind- en interval-waarden bepalen.

No items found.
Tools

Tegeldashboard

Tegeldashboard

In het tegel dashboard is het nu mogelijk om formulier registraties te tonen in een grid. Je kunt dan zelf de velden voor de x-as en y-as selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld op de x-as een meldingsdatum selecteren, als interval maandelijks kiezen en op de y-as het meldingstype. Je krijgt dan in één keer een helder overzicht. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook mooi tonen of iedere maand door iedere medewerker een toolbox is bijgewoond. Tot slot kun je ook aangeven welk getal welke kleur krijgt in het overzicht.

Je kunt nu ook video-tegels toevoegen in het tegel dashboard.

Je kunt nu ook HTML tegels toevoegen in het tegel dashboard

No items found.
Apps

Formulieren editor

Formulieren editor

Het is nu mogelijk om de gebruiker eerst een functietitel te laten kiezen en daarna gebruikers met die functietitel.

Je kunt nu velden bewerken in bulk. Kies hiervoor de velden die je aan wilt passen en klik op het bulk edit pennetje bovenin. Alle eigenschappen die de geselecteerde velden overheen hebben, kun je nu in één keer aanpassen. Zo kun je dus super snel velden verplicht maken, kleuren, geven of conditioneel verbergen.

No items found.
Tools

Workflows

Workflows

Een workflow heeft een omschrijvingsveld waarin je het bericht kunt typen voor de ontvanger. Dit bericht krijgt hij in zijn e-mailbox maar ook in ISO2HANDLE bij de notificaties. Er is nu een 2e veld bijgekomen die automatisch de inhoud van het eerste veld overneemt, maar die je aan kunt passen en gebruikt wordt voor de notificatie in ISO2HANDLE.

No items found.
Apps

Bedrijfspagina

Bedrijfspagina

Je kunt het handboek nu ook exporteren naar Word

No items found.

Abonnementspagina

Abonnementspagina

Wanneer je op je omgevingstype klikt komt er direct een artikel in beeld dat een overzicht geeft van de functionaliteiten in de verschillende omgevingstypes.

No items found.

Overigen

Overigen

De portal laadt nu sneller en toont direct een spinner met iedere 5 seconden een random welkomstbericht. Dit zorgt voor een meer responsive gebruikerservaring.

Functietitels worden nu automatisch overal gesorteerd op alfabet.

In het registraties tabblad is de “edit” optie de eerste optie.

We tonen nu een helder bericht wanneer een demo omgeving is verlopen.

De landcodes zijn geupdate conform de ISO-3166.

Sub-registraties met heel veel velden worden nu horizontaal scrollbaar weergegeven.

Meta eigenschappen kunnen nu ook gebruik maken van iconen.

Dynamische velden in een liggend formulier zagen er nog niet goed uit.

Een maintainer, consultant en beheerder kunnen nu iedere groep toekennen aan stappen, formulieren en bestanden. Ook als ze zelf niet in de groep zitten.

Gebruikers kunnen nu ook hun eigen tijdlijn zien.

Standaard zie je als gebruiker altijd de laatste publieke versie. Mocht hier nog niets staan dan zie je dat met een windvlaag icoontje. Is er al wel een versie gedeeld met jou dat kun die de beschikbare versies bekijken via het tijdlijn icoontje in de linker hoek onder de titel.

No items found.

Opgeloste issues

Opgeloste issues

Wanneer je een registratie print met een multiple dynamisch veld komt het nu netjes mee.

Wanneer je een registratie print en daarna opnieuw print zonder het vorige geprinte tabblad te sluiten, opent hij nu netjes een 2e tabblad.

Het afdrukken van een registratie met een handtekening ziet er nu goed uit.

Wanneer je met een android toestel de portal bezoekt krijg je niet meer de melding dat de naam van de app gewijzigd is.

Wanneer een formulier nu heel veel veldgroepen heeft ziet het er nu ook goed uit voor de gebruiker.

No items found.