Grote update: Gloednieuw Design Aangedreven door Krachtige Features.

Stappagina

De stap pagina is volledig opnieuw opgebouwd volgens het nieuwe design. De structuur is daarin zoveel mogelijk onveranderd hoewel er wel een aantal verbeteringen zijn toegepast. De text editor is geüpdate naar de nieuwste versie waardoor een bekende bug met het resizen van kolommen is opgelost, wanneer je nu een formulier toevoegt of verwijderd middels de + knop, dan hoeft de pagina niet meer opnieuw te laden en de HTML opschoon knop is in de editor verwerkt.

Nieuwe features:

  1. De tijdlijn van versies is nu verplaatst naar rechts waar je direct alle oude versies kunt zien en kunt vergelijken met de gekozen versie. Aan de rechterkant is sidebar toegevoegd waarin je de gehele geschiedenis kunt zien van deze versie. Hier kun je ook comments in geven, replyen, zien wie de stap al wel en niet ondertekend hebben etc. Deze comments resulteren nu ook in een notificatie naar de maker van de versie.
  2. State persistence: het platform onthoud of je de sidebar uitgeklapt hebt of niet en of je in view modus zit of niet. Ook na een refresh.
  3. Je kunt nu ook process flows koppelen.
  4. Je kunt nu direct in het edit scherm de meta data updaten.
  5. Je hebt nu de mogelijkheid om hulp in te roepen van een AI bot. Deze spreekt zowel Nederlands als Engels en kan je helpen bij het maken van je teksten. (Vanaf suite Professional of Uitgebreid beschikbaar)
  6. In view modus, heeft de stap een sidebar gekregen waarin de gekoppelde bestanden, process flows en meta data zichtbaar is.
  7. Je kunt je stap versie nu opslaan met Ctrl + S.
  8. Er is een broodkruimel menu toegevoegd zodat gebruikers nog makkelijker kunnen zien waar ze zijn en kunnen navigeren.
  9. De stap bewerk popup is vernieuwd. Voorheen hadden we 3 popups, één in de template editor, één in de stap voor de eindgebruiker en één om formulieren te koppelen. Dit is nu allemaal samengevoegd in één popup. Hierdoor is het dus ook mogelijk als maintainer om direct je stap aan te passen.

Geschreven door

Marc Abbink

Bekijk Bio