Grote update: Gloednieuw Design Aangedreven door Krachtige Features.

Formulieren

Formulieren:

ISO-1968 & ISO-1408 Het is nu mogelijk om bulk acties uit te voeren op formulier registraties. Zo kun je in één keer alles selecteren, archiveren, herstellen of verwijderen.

ISO-1969 Wanneer je nu met de rechtermuisknop op een registratie klikt kun je bewerken, archiveren, herstellen en verwijderen.

ISO-1816 In de formulier resultaten wordt nu ook de kolombreedte en bevroren kolommen onthouden voor de gebruiker.

ISO-1817 Lange teksten worden nu tot 600 tekens getoond in de formulier resultaten.

ISO-1943 Je kunt nu ook child registraties gebruiken in recurring formulieren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een recurring formulier maken met onder iedere taak, 12 subtaken voor de 12 maanden. Deze komen vervolgens ook op de juiste manier mee naar het nieuwe jaar.

ISO-1976 In de Excel export en import komt nu ook de parentKeyId mee. Dit zorgt er voor dat child registraties onder het juiste parent veld geplaatst worden.

ISO-1964 Wanneer je nu een bestand ontkoppeld in een registratie, krijg je hiervoor eerst een bevestiging popup.

ISO-1909 Er is een limiet doorgevoerd van 10.000 registraties per formulier. Bij 8000 registraties verschijnt er al een waarschuwing met een link naar een artikel dat hier meer over verteld en hoe hier mee om te gaan.

ISO-1713 Wanneer een formulierveld groepen heeft, dan worden deze nu ook als zodanig getoond wanneer de registratie bewerkt wordt.

ISO-1167 Wanneer er twee of meer gebruikers bezig zijn in hetzelfde formulier of de zelfde registratie, dan werd hij gelockt. Dit locking mechanisme reageerde traag wat frustrerend werkte. Dit is nu opgelost. De lock balk bevat nu een “controleer opnieuw” knop die instant werkt.

ISO-1834 Wanneer een formulier uit gezet is, is deze nog wel toegankelijk voor maintainers, consultants en beheerders in de stap, maar weergegeven als niet actief.Taken:

ISO-1856 & ISO-1834 De formulier rechten tabel is uitgebreid. Je kunt nu bepalen welke gebruikersgroepen registraties aan mogen passen en welke gebruikersgroepen acties aan mogen passen. Dit is nu ook doorgevoerd in het overzicht op de gebruikerspagina.

ISO-1514 Wanneer er een formulier mist in de omgeving, dan wordt dit nu duidelijker weergegeven in de notificatie op de maatregelen pagina.Handboek:

ISO-1167 Wanneer er twee of meer gebruikers bezig zijn in dezelfde stap versie, dan werd hij gelockt. Dit locking mechanisme reageerde traag wat frustrerend werkte. Dit is nu opgelost. De lock balk bevat nu een “controleer opnieuw” knop die razendsnel werkt.

ISO-1845 Wanneer je nu in één keer alle voorbeeldteksten toe wilt voegen, dan kun je nu ook de index kiezen van welke voorbeeldteksten je wilt gebruiken.Bestanden:

ISO-1889 Je kunt op de bestandenpagina nu bestanden in bulk aanpassen.

ISO-1897 De opslaglimiet wordt nu toegepast in de bestandsbibliotheek. Zodra je 80% van je beschikbare ruimte hebt verbruikt krijg je hier een waarschuwing van op de bestandenpagina met een link naar een artikel dat uitlegt hoe hier mee om te gaan.

ISO-1894 Je kon voorheen een oude revisie van een bestand verwijderen. Dat veroorzaakte issues en is nu niet meer mogelijk. Je kunt alleen de laatste versie van een bestand verwijderen.

ISO-1813 Je kunt nu een bestandsweergave hernoemen.Procesflows:

ISO-1923 Termen zoals “Vormen”, “Verbindingslijnen” en “revisiebeheer” zijn nu consistent doorgevoerd door het platform.Workflows:

ISO-1963 Je kunt een workflow nu ook af laten gaan op basis van een meerkeuze veld.Gebruikers:ISO-1205 Gebruikers worden nu overal altijd gesorteerd op naam.Maintainer:

ISO-1992 In de form editor zie je nu in één oogopslag hoe de velden elkaar beinvloeden. Alle logica (externe triggers, interne triggers, hidden when en filters) worden nu getoond middels gekleurde pijlen naast de velden.

ISO-1880 Je kunt een checkbox veld nu ook de optie “Kies alles” mee geven.

ISO-1950 De helptekst van een veld kan nu opgemaakt worden middels onze wysiwyg editor.

ISO-1594 Bij een datum veld is het veld “Is altijd vandaag” hernoemd naar “Is registratie invuldatum”.

ISO-1974 Wanneer je nu een template exporteert, krijg je veel duidelijker in beeld wat de meldingen zijn mbt de template.

ISO-1881 Een interne trigger werkt nu ook wanneer je meerdere opties kiest. Hij neemt dan ook meerdere stukjes data mee uit het achterliggende formulier.

Geschreven door

Marc Abbink

Bekijk Bio