Skip links

ISO2HANDLE academy

ISO2HANDLE biedt software dat het makkelijk maakt voor bedrijven om gecertificeerd te worden. Dit doen we door een gebruiksvriendelijk software te bieden dat modulair is opgebouwd, schaalbaar en flexibel is. Maak een vliegende start met de academy.
academy
risk-risicomanagement

Academy: De kennisbanken

ISO2HANDLE ondersteunt organisaties met software om een eigen managementsysteem te bouwen. Geschikt voor iedere domein, norm en certificering. Makkelijk en voor iedereen.

Maak gebruik van kennis van onze experts en ontdek de mogelijkheden. Als gebruiker krijg je toegang tot de kennisbank, artikelen en trainingen. Bereid je voor op de toekomst. Ontdek de kennisbank platform en certificeren binnen de academy van ISO2HANDLE.

Kennisbank software

Het omgaan met het ISO2HANDLE software vereist geen diepgaande kennis en met onze Academy vol cursussen, snelle faqs, instructie video’s en  tutorials,
Meer lezen
documentmanagement
academy-9001-iso

Kennisbank certificeren

Kennisbank certificeringen & normen. Wat kun je met onze software? Wat betekent ISO2HANDLE voor de verschillende sectoren en normen?

Meer lezen

Zelf zien zegt meer dan 1000 woorden

ISO2HANDLE biedt software waarmee gecertificeerd te worden makkelijk wordt. Dit doen we door een gebruiksvriendelijk software te bieden dat modulair is opgebouwd, schaalbaar en flexibel is.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van ISO2HANDLE? Wij geven demo gericht op jouw praktijksituaties. Leg gerust een situatie of uitdaging binnen de organisatie bij ons voor en wij nemen dit mee in de demo.

Vraag vrijblijvend een  online rondleiding aan.

Plan online rondleiding
450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen