Skip links

Procesmanagement

Procesmanagement is het vakgebied waarin experts kijken naar processen binnen een organisatie. Een analyse tussen de samenhang van interne -en externe processen. Binnen processen vind je een verzameling activiteiten die een specifiek doel dient. Bij procesmanagement staat de klant altijd centraal.

Waarom procesmanagement met ISO2HANDLE?

  • Richt makkelijk bedrijfsprocessen in
  • FMEA
  • Fine & Kinny
  • HAZOP en meer..
  • Bepaal onderliggende scores en matrix
  • Maak gebruik van templates
  • Doe het zelf met begeleiding of volledig ontzorgd

ISO2HANDLE biedt verschillende mogelijkheden op elk niveau. Omdat technische kennis niet nodig is, is het systeem toegankelijk voor iedereen in de organisatie.

Wat is procesmanagement binnen ISO2HANDLE?

Maak gebruik van software die voor jou werkt. ISO2HANDLE is gemaakt voor gebruikers op elk kennisniveau. Je kan zelf een systeem inrichten met de gewenste modules en onderdelen die van toepassing zijn binnen jouw organisatie.

Handig hoe je zelf bestaande templates aanscherpt, de organisatie voorbereid op een audit en geen dure consultants hoeft in te huren. Alles eenvoudig koppelbaar en gereed voor mobile devices.

Hoe pak je procesmanagement aan met ISO2HANDLE?

Processen maak je eenvoudig op basis van jouw organisatie. Hier koppel je makkelijk processen, procedures, middelen en mensen. Door automatische workflows zorg je dat de juiste mensen up to date blijven en geef je alleen de nodige informatie. Voorbereid start je de dag door een overzicht die je in een oogopslag alle taken en maatregelen in beeld met actuele status: achterstalling, incompleet, afgerond of aankomend. De automatische real time analyses maken jouw data visueel met verschillende grafieken. En, ook erg prettig: je persoonlijke dashboard met alle onder taken en maatregelen die voor jou van toepassing zijn. Makkelijk in te richten voor iedere medewerker.

Ontdek de voordelen van procesmanagement met ISO2HANDLE

Wil jij ook de voordelen van assetmanagement benutten binnen jouw organisatie?

Productiviteit

Kostenbesparing

Efficiëntie

Meetbaarheid

Blije medewerkers

Consistentie

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat je terugbellen op een moment dat het jou gelegen komt.

Ontvang meer informatie

Vragen & Antwoorden

Nee, het hele platform is zonder technische kennis te gebruiken. De dagelijkse gebruikers hebben geen training nodig.

Vocus is een programma waarin relevante werkprocedures en formulieren zijn opgeslagen. Deze informatie is voor alle betrokken inzichtelijk. Daarnaast kunnen er eenvoudig meldingen in worden gedaan (bijvoorbeeld d.m.v. een smartphone). Deze belanden automatisch in het overzicht van de betreffende medewerker. Alle acties worden hiermee ook vastgelegd en opgeslagen. Door VOCUS hebben zowel medewerkers als leidinggevenden controle over procedures, waardoor communicatie over veiligheidszaken beter verloopt, audits soepeler en sneller gaan en werkdocumenten en andere informatie altijd up-to-date en op dezelfde plek kan worden teruggevonden. Kortom, een tool die aansluit bij onze visie. We maken het jouw organisatie graag makkelijk!

Het is mogelijk om je eigen logo en achtergronden te gebruiken in de applicatie. Daarnaast is de inlogpagina aan te passen zodat deze past bij de organisatie huisstijl. Informeer naar de mogelijkheden.

450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen