Skip links

Assetmanagement

Assetmanagement streeft naar het optimaal beheren van bedrijfsmiddelen. Optimaal wordt gedefineerd op basis van de doelen op het gebied van prestaties, risico’s en kosten. Met een managementsysteem geef je structuur aan alle elementen van assetmanagement: processen, data en activiteiten.

Waarom assetmanagement met ISO2HANDLE?

  • Blijf in controle door je eigen digitale bedrijfscockpit
  • Deel documentatie
  • links en bijlagen van een centrale plek
  • Ruim 500 bedrijven gecertificeerd door ISO2HANDLE
  • Maak gebruik van templates
  • Doe het zelf met begeleiding of volledig ontzorgd

Jouw volledig schaalbare no-code managementsysteem. ISO2HANDLE biedt verschillende mogelijkheden op elk niveau. Omdat technische kennis niet nodig is, is het systeem toegankelijk voor iedereen in de organisatie

Wat is assetmanagement binnen ISO2HANDLE?

Maak gebruik van software die voor jou werkt. ISO2HANDLE is gemaakt voor gebruikers op elk kennisniveau. Je kan zelf een systeem inrichten met de gewenste modules en onderdelen die van toepassing zijn binnen jouw organisatie.

Handig hoe je zelf bestaande templates aanscherpt, de organisatie voorbereid op een audit en geen dure consultants hoeft in te huren. Alles eenvoudig koppelbaar en gereed voor mobile devices.

Hoe pak je assetmanagement aan met ISO2HANDLE?

Maak je eigen handboek met automatisch versiebeheer en blijft altijd actueel. Door slimme formulieren te maken leg je snel incidenten vast en koppel je die aan real time analyses. Bewaak gemakkelijk workflows met automatische escalatie events en ga over tot actie wanneer hier taken uit komen.

Leer van de statistieken die inzichten geven in het verleden en de huidige situatie, bereid verbeter voorstellen voor met data.

En: je persoonlijke dashboard met alle onder taken en maatregelen die voor jou van toepassing zijn.

Ontdek de voordelen van assetmanagement met ISO2HANDLE

Wil jij ook de voordelen van assetmanagement benutten binnen jouw organisatie?

Kwaliteit staat bovenaan

Behaal makkelijk je certificering

Hoge klanttevredenheid

Positieve bedrijfscultuur

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat je terugbellen op een moment dat het jou gelegen komt.

Ontvang meer informatie

Vragen & Antwoorden

Nee, het hele platform is zonder technische kennis te gebruiken. De dagelijkse gebruikers hebben geen training nodig.

Vocus is een programma waarin relevante werkprocedures en formulieren zijn opgeslagen. Deze informatie is voor alle betrokken inzichtelijk. Daarnaast kunnen er eenvoudig meldingen in worden gedaan (bijvoorbeeld d.m.v. een smartphone). Deze belanden automatisch in het overzicht van de betreffende medewerker. Alle acties worden hiermee ook vastgelegd en opgeslagen. Door VOCUS hebben zowel medewerkers als leidinggevenden controle over procedures, waardoor communicatie over veiligheidszaken beter verloopt, audits soepeler en sneller gaan en werkdocumenten en andere informatie altijd up-to-date en op dezelfde plek kan worden teruggevonden. Kortom, een tool die aansluit bij onze visie. We maken het jouw organisatie graag makkelijk!

Het is mogelijk om je eigen logo en achtergronden te gebruiken in de applicatie. Daarnaast is de inlogpagina aan te passen zodat deze past bij de organisatie huisstijl. Informeer naar de mogelijkheden.

450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen