Waar we voor staan

Wij willen met het beste platform & gespecialiseerde partners, organisaties optimaal faciliteren bij het behalen, beheren en behouden van certificeringen en normen.

Hier staat ISO2HANDLE voor:

“Met het ISO2HANDLE platform hebben organisaties het beste inzicht en grip op alle relevante certificeringen en normen.”

“Met het beste platform en onze gespecialiseerde partners, willen wij organisaties optimaal faciliteren bij het behalen, beheren en behouden van certificeringen,  normen en richtlijnen.”

KWALITEIT: We bieden het beste en meest stabiele platform met de hoogste standaard in gebruiksgemak en inzicht.

PARTNERSHIP: Iedere partnership is gericht op wederzijds respect, vertrouwen en de lange termijn, waarbij alle betrokken partijen succesvol zijn tegen, een faire prijs.

FUN: Wij hebben plezier in ons werk, bespreken onze uitdagingen en delen onze mooie momenten waarbij we er alles aan doen om managementsystemen leuk te maken.

Teamleden

De mensen achter ISO2HANDLE

Wil jij ons team komen versterken?

Neem dan contact met ons op

Partners

ISO2HANDLE heeft een uitgebreid partner netwerk van organisatie adviesbureaus, met specialistische kennis over kwaliteitsmanagement, certificering, proces optimalisatie, risicomanagement en veiligheid. Wij matchen je graag aan een geschikte partner.

Wil jij ook jouw organisaties optimaal faciliteren bij het behalen, beheren en behouden van certificeringen en normen?

Check partner pagina

Wij zijn een erkend Leerbedrijf

Wij leiden graag stagiairs op en geven hen de kans om hun kennis toe te passen en te verstevingen in een jonge snel groeiende scale up in de software branche. Denk hierbij aan: UX developers, frontend developers, back-end social media en digitale marketing. Kom jij ons team versterken?

Check ook onze vacature pagina

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies