Skip links

SOCO-managementsystemen

Over SOCO-managementsystemen

SOCO managementsystemen acteert als SOlution COmpany, oplossingsgericht adviesbureau met betrekking tot managementsystemen. De geboden oplossing vinden de basis in ruim twintig jaar ervaring in werken met managementsystemen.
Als belangrijkste vertrekpunt geldt altijd dat managementsystemen moeten zijn ingericht in aansluiting op de praktijk van de organisatie.
Om dit te ondersteunen wordt het gebruik van beschikbare tools waaronder ISO2HANDLE actief toegepast.

Afbeeldingsresultaat voor deventer aanzicht

Management op maat

Raders

TOOLS

Een managementsysteem kan niet functioneren zonder registraties en documenten. Wilt u niet zelf het wiel uitvinden? Zoekt u naar een goede layout voor het vastleggen van uw risico inventarisatie of naar een basis opzet voor een directiebeoordeling? Neem dan contact met ons op, we hebben veel voorbeeldmateriaal ter beschikking op basis van uw wens.

Puuzelweb

ADVIES

Legpuzzels hebben mij altijd aangesproken. Aangenaam tijdverdrijf, maar ook intrigerend. Hoe zorg ik ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plaats komen te liggen? De start van een puzzel is niet het moeilijkste gedeelte, de hoekjes zijn snel gevonden en zo ook de plek op het veld waar ze behoren te liggen. Ze vormen de ankers. Maar moeilijker wordt het om de stukjes die allemaal op elkaar lijken op de juiste plek te leggen. En dan blijken puzzelstukjes niet op de plek te horen liggen waar ze wel zijn toebedacht. Herkent u dit? Herkent u dit als het aankomt op uw managementsystemen? Voelt het soms dat uw managementsysteem eigenlijk net een legpuzzel is die losjes aan elkaar hangt of ontbrekende stukjes heeft?
SOCO managementsystemen helpt graag om de puzzel compleet te maken.

Digitaal

DIGITAAL

Als partner van ISO2HANDLE kan SOCO Managementsysteem uw organisatie begeleiden en  helpen om uw managementsysteem in te richten en klaar te maken voor een digitale toekomst met ISO2HANDLE.

ISO2HANDLE is een via internet toegankelijke applicatie voor het digitaal vastleggen en beheren van managementsystemen. Het digitaal werken met een managementsysteem levert veel voordelen op.

Wilt u weten welke voordelen dit zijn? Download dan nu hier de white paper op de site van ISO2HANDLE.

Uw adviseur:

Vanaf de start heeft mijn bedrijf zich opgesteld als een SOlution COmpany, een oplossingsgericht bedrijf met betrekking tot managementsystemen. Sinds de oprichting heb ik als zelfstandig KAM-adviseur een ruim en vrij diverse groep aan bedrijven ondersteund bij het adviseren, begeleiden, opzetten en onderhouden van KAM-systemen. Bij deze ondersteuning werd veelvuldig gebruikt gemaakt van ontwikkelde tools die het werken met het managementsysteem efficiënter en makkelijker te hanteren hebben gemaakt. De bedrijven waarvoor ik heb gewerkt zijn actief in de verschillende branches, zoals aerospace, ICT, groen- en boomverzorging. bouwsector, grond,- weg- en waterbouw,  installatie,  schoonmaak en grafische branche.

Mijn diensten kenmerken zich door praktisch en realistisch advies met kennis van zaken. Ik help organisaties graag (hands-on) met het juiste advies, inzicht, documentatie of tool die nodig zijn voor een goed werkend managementsysteem.

[loprd_team_member tm_height=”400″ name=”Marco van Burken” function=”Directeur” photo=”6744″]

Visie

SOCO Managementsystemen wil  een geïmplementeerd managementsysteem naadloos laten aansluiten bij bestaande bedrijfsvoering.

Missie

SOCO Managementsystemen wil werken met managementsystemen makkelijker maken door toepassen van op de praktijk aansluitende oplossingen.

+

SOCO-managementsystemen is sinds juni 2017 zilveren partner van ISO2HANDLE en wij versterken elkaar in de markt

Contact opnemen?

Vraag een call en live demo aan met een van onze collega's

ISO2HANDLE biedt:

 • Een solide en schaalbaar online managementsysteem
 • Inzicht waardoor je meer grip krijgt op processen, risico's en faalkosten.
 • Snelle en gemakkelijke implementatie door handboek & formulier import en meer dan 30 norm templates
 • Organisatiebrede adoptie door mobiele app met alleen relevante informatie en formulieren
 • Automatische taak delegatie door slimme workflows
 • Makkelijk inrichtbaar dashboard maakt monitoren inzichtelijk met automatisch grafieken van alle registraties
 • Stressloze optimalisaties en audits door externe audit account.

Meer dan 200 bedrijven gingen u voor:

Contact opnemen

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Organisatie

  Ik will graag meer weten over:

  Bericht