Skip links

Over ROWIQ Advies

Pragmatische ondersteuning voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren uw kwaliteitssysteem. Voor zoals ISO 9001 en dergelijk, de normering voor  kwaliteitsmanagementsystemen maar ook voor normen die verband houden door wetgeving, zoals BRL 9500 en BRL 5019. ROWIQ heeft reeds 20 jaar ervaring met advisering en certificatie. Het beste van twee werelden komt samen bij ROWIQ.

Op weg naar uw kwaliteit ondersteunt door uw en onze kennis.

Het doel van ROWIQ Advies BV

Samen opzetten en onderhouden van de bouw(advies) kwaliteit in Nederland. Gesteund met de laatste kennis van de stand van zaken rondom certificatie en wet en regelgeving. U weet als geen ander hoe de hazen lopen binnen uw organisatie, ROWIQ weet hoe de kwaliteitswegen lopen. In een gezamenlijk traject komen tot pragmatische oplossingen zonder veel franje. Dat is waar wij van ROWIQ blij van worden.

ROWIQ ADVIES DIENSTVERLENING KWALITEIT:

VAN HANDBOEK TOT ADVIES OP MAAT

KWALITEITSHANDBOEKEN

Zoekt u een basis kwaliteitshandboek? Met de handboeken van ROWIQ Advies kunt u direct aan de slag met het invullen van de kwaliteit binnen uw organisatie om te voldoen aan de beoordelingsrichtlijn zoals bv. BRL 5019! Wij leveren ze: van BRL 9500 tot BRL 9334.

BASISADVIES

Wenst u een beetje ondersteuning? Dat kan!. Samen met gaan wij in twee  sessies u ondersteunen, helpen met de opzet in invulling van de gevraagde kwaliteit. De sessie vinden bij u op kantoor plaats.

ADVIES OP MAAT

Onderdelen zelf uitvoeren en toch ondersteuning gewenst? Dat kan! Op basis van uw vraag geven wij  een menukaart met de keuzes. U kiest hoeveel en wanneer u ondersteuning wenst. Speciaal aangepast op uw wensen.

Uw adviseur:

[loprd_team_member tm_height=”400″ name=”Raymond von den Benken” function=”Directeur” photo=”6762″]

Visie

Kleine of grote trajecten? U bent bij ROWIQ Advies uit Deventer aan het goede adres. Los van de vraag of het eindresultaat nu certificering is of niet, uw kwaliteit staat voorop!

Missie

ROWIQ Advies faciliteert bedrijven op het gebied van kwaliteitszorg: van het leveren van een kwaliteitshandboek, een tijdelijke kwaliteitsmanager tot het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Voor u geen kernactiviteit, voor ons een passie!

+

ROWIQ is sinds juni 2017 zilveren partner van ISO2HANDLE en wij versterken elkaar in de markt

Contact opnemen?

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen