Skip links

ISO2HANDLE – KMS software voor de zorg

De toenemende druk in de zorg maakt dat efficiënt inzetten met je mensen en middelen een must is. Wat zijn de verwachtingen van het personeel? Hoe constateer je snel verbeterpunten en maak je dit inzichtelijk binnen elke laag van de organisatie? En hoe doe je dit zonder kostbare tijd te verliezen?

ISO2HANDLE is te gebruiken als KMS  software oplossing voor o.a. werkinstructies, procescontroles, BHV instructies en heel veel meer. Flexibel, slim gecombineerd en geïntegreerd!

Klantbeoordeling: 9.8/10

450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Modules gebaseerd op best-practices uit de markt

Er zijn tal van modules en suites beschikbaar die jou helpen bij het beheer van mensen, middelen en methoden. Certificeren wordt hierna een eitje. Daag ons uit voor nieuwe modules of bouw ze zelf. De flexibele oplossing voor KMS software.

Keuring arbeidsmiddelen

Beheer bedrijfsmiddelen

Certificaten medewerkers

Wet en regelgeving

RI&E

BHV instructies

Klachten, ideeën en incidenten

Schoonmaak controle

Werkinstructies

Processen

Dit is slechts een greep uit onze modules, mis je jouw norm/BRL/module?
Neem dan contact met ons op, we hebben nog meer.

Echte recenties

Onze klanten zijn onze grootste supporters. Wil je weten wat ze van ons vinden? Lees de ervaringen van onze klanten. Bekijk hier alle recenties

Normen in de zorg

Hoe kan ISO2HANDLE jou helpen?

ISO2HANDLE werkt al jaren aan vragen vanuit de praktijk die we hebben mogen oplossen. Waaronder KMS software voor de zorg. Hierbij werken we samen met een heel netwerk aan partners vanuit de adviesbranche. Zelf liever wat maken? Dat kan! Onze eenvoudige editors zorgen ervoor dat je zelf de documentatie alsook de registratie zijde geheel zelf kan opzetten en aanpassen zoals jij dit wil.

De gebieden waarin we bedrijven mogen helpen zijn:

 • Personeel
 • Health & Safety
 • Gevaarlijke stoffen
 • Incidenten en observaties
 • Asset management
 • Milieu management
 • Risks & Audits
 • Legal compliance
 • Control of work

Vraag geheel vrijblijvend een PoC (Proof of Concept) bij ons aan.

We zorgen na een korte inventarisatie van knelpunten voor een demo. Binnen de demo bieden wij oplossingen voor knelpunten zodat je zelf kan zien hoe makkelijk het kan zijn voor de hele organisatie. Maak KMS software toegankelijk voor de organisatie.

Super support

ISO2HANDLE is hèt ideale platform om zelf of met een deskundige jouw uitdaging op te lossen.
ISO2HANDLE heeft een uitgebreid partner netwerk dat je kan helpen bij jouw uitdaging.

Online of in groepsvorm

Online cursussen

Één op één advies

Specialisten vinden

Online

Artikelen / documentatie

Online en of per mail

Blogs

Online of on-site

Servicedesk

Online en of on-site

Overstapservice

Slechts één telefoongesprek verwijderd van jouw oplossing.

Vragen & Antwoorden

Nee, het hele platform is zonder technische kennis te gebruiken. De dagelijkse gebruikers hebben geen training nodig. De superuser zal vaak na 4 uur trainen de applicatie goed genoeg kennen om er zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Onze ervaring is dat de “technische” implementatie van ons platform 1 á 2 dagen de tijd kost. Dit is afhankelijk van het aantal normen en eventuele koppelingen met andere systemen. De norm-inhoudelijke implementatie kost vaak meer tijd. In de praktijk zien we dat veel organisaties nog een combinatie van tools gebruiken om hun certificeringen en normen te managen, zoals Word, Excel, SharePoint en/of allerlei andere tools. Het voordeel van ISO2HANDLE is dat alles in 1 platform wordt geïntegreerd. Wij of een van onze partners begeleiden de organisatie bij het overzetten van de informatie uit het bestaande management systeem en passen samen daar waar nodig formulieren en workflows aan zodat deze passen op de bestaande situatie.

Het overzetten van bestaande informatie kan op verschillende manieren. In de eerste plaats kun je met één druk op de knop Word bestanden automatisch converteren naar webteksten met behoud van styling, tabellen en plaatjes. Daarnaast kun je alle informatie/registraties direct uploaden vanuit Excel.

Ook is er een SharePoint en Confluence importer beschikbaar en hebben wij een overstapservice waarbij wij je helpen eenvoudig je bestaande handboek te integreren op het ISO2HANDLE platform:

Lees meer over onze overstap service

ISO2HANDLE is een platform en door zijn modulaire opbouw super schaalbaar en daarmee geschikt voor alle mogelijke normen, certificeringen, richtlijnen en andere processen. We hebben, in samenwerking met onze partner advies bureaus, meer dan 30 templates van normen beschikbaar, inclusief formulieren en maatregelen. Deze templates kunnen eenvoudig overgenomen worden of als aanzet gebruikt worden voor jouw eigen handboek.
Kijk hier voor een overzicht van alle normen.

Staat jouw norm, certificering of richtlijn er niet bij? Geen probleem, dan maken we die.

Jazeker, ISO2HANDLE maakt het je zo gemakkelijk mogelijk:

 • Het platform is intuïtief in gebruik met zijn modulaire opbouw, uitgebreide templates en drag & drop editors.
 • Onze online Academy met video en uitleg biedt heldere instructies.
 • ISO2HANDLE heeft een uitgebreid partner netwerk met gespecialiseerde adviesbureaus die zowel inhoudelijke over normen alles weten als ook bij kunnen staan in het naadloos op elkaar laten aansluiten van normen, organisatie processen in ISO2HANDLE.

Het is mogelijk om je eigen logo en achtergronden te gebruiken in de applicatie. Daarnaast is de inlogpagina te customizen zodat deze past bij de organisatie huisstijl. Ook is ISO2HANDLE als White label PAAS (Platform as a Service) beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Zelf zien zegt meer dan 1000 woorden

Zelf zien en ervaren zegt meer dan 1000 woorden

Vraag een online rondleiding voor een kennismaking aan

450+ Bedrijven gingen je voor

Plan online rondleiding
450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen