Wij Zoeken Eén Senior Sales Executive

Ben jij een gedreven verkoopadviseur en business developer met kennis van software en expertise in QHSE, KAM en operationele bedrijfsprocessen? ISO2HANDLE, dé leverancier van innovatieve managementsystemen, zoekt jou!

Persoonlijke kenmerken

Als zelfstarter en sparringpartner voor onze klanten, ben je proactief en communicatief sterk. Je bent een hunter die nieuwe kansen in de markt identificeert en benut. Met jouw kennis, enthousiasme en empathie, overtuig je klanten van de toegevoegde waarde van onze softwareoplossingen.

De functie

Jouw rol omvat ook het adviseren van klanten bij het implementeren en optimaliseren van management systemen. Hiervoor beschik je over kennis van operationele bedrijfsprocessen. Je bouwt duurzame relaties op met klanten, waarbij je zorgt voor uitstekende klanttevredenheid en de positie van ISO2HANDLE als solide partner versterkt.

Functie-eisen

 • Aantoonbare ervaring in verkoop of business development bij voorkeur in software/IT.
 • Kennis van en affiniteit met QHSE & KAM en operationele bedrijfsprocessen.
 • Zelfstarter met een proactieve huntersmentaliteit.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
 • Sterk in verbinding en relatiemanagement.
 • Commerciële mindset en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie €4000 – €5000 per maand exclusief bonus
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Jonge diverse groep collega’s
 • Mobiliteitsregeling

De organisatie

ISO2HANDLE is een snelgroeiend software bedrijf uit Apeldoorn. Onze ambities zijn groot en onze dienstverlening kenmerkt zich door lange termijn relaties en kwaliteit. Om onze groei vast te houden, zijn we op zoek naar een Senior Sales Executive. ISO2HANDLE heeft een jong, energiek en informeel team van 12 mensen. Wij hebben een software platform ontwikkeld waarmee klanten grip en overzicht houden op kwaliteit, veiligheid, milieu en risico’s. Met ons platform zorgen wij er o.a. voor dat organisaties beter in staat zijn hun personeel te voorzien van actuele informatie rondom processen en procedures. Wij zijn gepassioneerd om wat we doen, elke dag een beetje beter te doen en zo samen met onze klanten succesvol te zijn. Wij noemen dat Always in Control.

Solliciteren

In deze functie heb je een rijbewijs B nodig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Duits is een pré

Voel jij je aangesproken en wil jij met ons meebouwen aan de ambitieuze organisatiedoelstellingen? Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen aan Jan-Kees Harmsen (j.harmsen@iso2handle.nl) of het onderstaande formulier in te vullen.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  Je CV

  Sollicitatiebrief

  Contact opnemen

  Je wordt gebeld door

  Jan-Kees Harmsen

  Implementatie & advies