Vocus. Dé online applicatie die in jouw stijl en visie, meegroeit met jouw organisatie.

Hoe wij helpen met het bijhouden van CODE95 zodat relevante informatie direct inzichtelijk is. Dit doen we zonder dat het een tijdrovende klus wordt.

Uitdagingen in de praktijk

Geen overzicht, inzicht en mogelijkheden om te registreren. Dit wordt veroorzaakt door gebrek aan tijd, kennis en budget. Het is duidelijk waar de uitdagingen zitten maar de oplossing ontbreekt.

En als je dit niet oplost dan is dit de consequentie en blijft het een tijdrovende klus met financiële gevolgen.

Dat is een groter gevolg dan actief te reageren op het probleem. Wij adviseren hier graag in en denken mee in oplossingen.

Ontdek de voordelen van Vocus

VLVK laat je graag zien hoe je deze uitdagingen kunt oplossen met Vocus. De oplossing bestaat uit de volgende stappen; het bijhouden van CODE95, het inrichten van uw dashboard en inzicht krijgen van relevant informatie. U kunt zelfs uw opleider vragen om de informatie up to date te houden. Kortom, direct meer overzicht én makkelijk te implementeren in jouw organisatie!

Advies

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Milieu

Opleiding

  • Kennis uit praktijk
  • Wet -en regelgeving
  • Inclusief getuigschrift

Online tool

  • Altijd up-to-date
  • Altijd bereikbaar
  • Altijd en overal online

Onze oplossing

Nu je exact weet hoe je met Vocus tijdsbesparing kunt behalen is het goed om even uit te zoomen en naar de hele context te kijken. Want om hierna het volgende inzicht te behalen is het belangrijk dat je ook de applicatie binnen de afdeling implementeert. Op deze manier zul je nog meer voordelen ervaren en tijd besparen.

Vocus heeft al veel klanten geholpen met ontwikkelen van overzicht en tijdsbesparing. Graag laat VLVK je de mogelijkheden zien voor jouw organisatie. Op deze manier krijg je een nog beter beeld hoe dit binnen jouw organisatie werkt.

Vragen & Antwoorden

Nee, het hele platform is zonder technische kennis te gebruiken. De dagelijkse gebruikers hebben geen training nodig.

Vocus is een programma waarin relevante werkprocedures en formulieren zijn opgeslagen. Deze informatie is voor alle betrokken inzichtelijk. Daarnaast kunnen er eenvoudig meldingen in worden gedaan (bijvoorbeeld d.m.v. een smartphone). Deze belanden automatisch in het overzicht van de betreffende medewerker. Alle acties worden hiermee ook vastgelegd en opgeslagen. Door VOCUS hebben zowel medewerkers als leidinggevenden controle over procedures, waardoor communicatie over veiligheidszaken beter verloopt, audits soepeler en sneller gaan en werkdocumenten en andere informatie altijd up-to-date en op dezelfde plek kan worden teruggevonden. Kortom, een tool die aansluit bij onze visie. We maken het jouw organisatie graag makkelijk!

Het is mogelijk om je eigen logo en achtergronden te gebruiken in de applicatie. Daarnaast is de inlogpagina aan te passen zodat deze past bij de organisatie huisstijl. Informeer naar de mogelijkheden.

SAMEN OVER NADENKEN?

Wil jij ook tijd en kosten besparen met CODE95? Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

Vertel mij meer over
450
+ Organisaties
8176
+ gebruikers
84712
+ Nieuwe registraties
633
+ Behaalde certificaten

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies