Skip links

Vacature: Sales & Marketing Stagiair(e)

Vacature Sales & Marketing Stagiair(e)

ISO2HANDLE bedient de markt van kwaliteitsmanagement met een PaaS oplossing waarbij we durven te zeggen dat we hét managementsysteem leveren dat in de stijl en visie meegroeit met de gebruiker.

Wil jij jouw Sales & Marketing skills inzetten om organisaties enthousiast te maken voor ons platform en de vele mooie modules die er mede met onze partners op zijn te gebruiken? Lees dan verder!

We zoeken

Een praktisch ingesteld, eager, creatief persoon met een portie commerciële vaardigheden in zich! Die veel wil leren maar ook zelf eigen ideeën weet om te zetten in daden.

Dit lijkt, of vind je al leuk:

We zijn momenteel op 2 vlakken erg druk bezig om het leven voor onze (potentiële) klanten nog makkelijker te maken. Enerzijds zijn we bezig met het bouwen van een nieuwe website die nog beter de klantreis en UX beleving voor potentiële eindgebruikers laat aansluiten op hun behoeften. Daarnaast benaderen we bezoekers van onze website om te vragen wat we voor hen kunnen betekenen. Dit uit zich in het uitnodigen via social media en een stuk funnel management tot het bellen en inventariseren van de behoeften om hiermee een goede demo voor de klant te kunnen voorbereiden. Kortom er is genoeg te leren en te doen!

Dit bied jij ons

 • Communicatief sterk
 • Overtuigingskracht
 • Toont eigen initiatief
 • HBO werk en denk niveau
 • Sales en Marketing ervaring vanuit opleiding
 • Sales en Marketing ervaring naast school is een pré

Wat bieden we je?

Betrokkenheid onderscheidt ons van de grote clubs. We zijn een open en informele organisatie waardoor je inzicht krijgt in alle facetten van ons bedrijf. De dynamische groeifase waarin we zitten en het feit dat je binnen ons bedrijf dé specialist wordt op je vakgebied, garandeert veel vrijheid, zelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden.

Dit is het aanbod:

 • Een stageplek van 32-40 uur per week;
 • Stagevergoeding;
 • Een jong en ambitieus team;
 • Reiskosten Regeling;
 • Uitgebreide stagebegeleiding met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Eventueel zicht op een leuke baan na een afronding

Iets voor jou?

Denk je dat deze functie iets voor jou is en je ons kunt helpen om onze krachtige groei door te zetten of misschien zelfs te versnellen? Reageer dan snel met een korte motivatie en CV naar j.harmsen@iso2handle.nl Wil je eerst nog meer weten over ons bedrijf ISO2HANDLE en/of de functie? Bel dan 06 39214065 en vraag naar Jan-Kees Harmsen.

Bij deze club wil je horen
Met 11 enthousiastelingen werken we in een fris kantoor aan de beste en flexibelste softwareoplossing voor kwaliteitsmanagement. Vrijheid en flexibiliteit bieden is onze grootste kracht. Dat zie je in hoe we de software ontwikkelen en in hoe jij je baan kan vormgeven. Het gaat erom dat zowel jij als wij met plezier ons werk doen. Dat doen we al ruim 6 jaar voor onze klanten. Op een eerlijke en transparante wijze. Open en met de juiste klik centraal. We zijn een echte service organisatie en luisteren en handelen nauw naar de wensen van onze partners en eindgebruikers. We doen alles voor onze belofte: “Hét managementsysteem dat in jouw stijl en visie meegroeit met jouw organisatie.” En jij bent hierin onmisbaar (en je bent nog niet eens begonnen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op

  254
  + gebruikmakende organisaties
  26
  + Aangesloten adviesbureau's
  2731
  + user accounts
  45543
  + Nieuwe registraties

  Contact opnemen

  Aanmelden basis cursus

  Je wordt gebeld door

  Jan-Kees Harmsen

  Implementatie & advies

  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Demo aanvragen

  Demo aanvragen

  Demo aanvragen

  Demo aanvragen

  Whitepaper aanvragen