Wij Zoeken Eén Business Developer Bouw & Infra

De organisatie

ISO2HANDLE is een snelgroeiend software bedrijf uit Apeldoorn. Onze ambities zijn groot en onze dienstverlening kenmerkt zich door lange termijn relaties en kwaliteit. Om onze groei vast te houden, zijn we op zoek naar een Business Developer Bouw en Infra.
ISO2HANDLE heeft een jong, energiek en informeel team van 12 mensen. Wij hebben een software platform ontwikkeld waarmee klanten grip en overzicht houden op kwaliteit, veiligheid, milieu en risico’s.
Met ons platform zorgen wij er o.a. voor dat organisaties beter in staat zijn hun personeel te voorzien van actuele informatie rondom processen en procedures. Wij zijn gepassioneerd om wat we doen, elke dag een beetje beter te doen en zo samen met onze klanten succesvol te zijn. Wij noemen dat Always in Control.

De functie

Jij werkt nauw samen met de marketing afdeling om een plan op te stellen en uit te voeren waarmee we meer organisaties in de Bouw en Infra als klant krijgen. Je inventariseert kansen, bereid Proof of Concepts voor en werkt aan langdurige relaties. Daarnaast beheer je ook het partnernetwerk uit deze branche.

Persoonlijke kenmerken

Wij zijn op zoek naar een no-nonsens medior commerciële professional met HBO werk- en denkniveau. Je bent een “hunter” en zelf startend en zoekt proactief naar kansen om ons klant portfolio uit te breiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je eenvoudig mensen aan je weet te binden. Je krijgt energie van het opzetten en uitbouwen van lange termijn relaties.

Om deze rol succesvol in te vullen is het een pre als je ervaring hebt in de ICT branche en/of met digitale Management Systemen hebt gewerkt. Daarnaast heb je een bestaand netwerk in de bouw/infra en/of civiele branche.

In deze functie zul je regelmatig reizen en heb je een rijbewijs B nodig. Je beheerst de Nederlandse, Engelse taal uitstekend. Duits is een pré

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie €4000 – €5000 per maand exclusief bonus
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke Bonusregeling
 • Jonge diverse groep collega’s
 • Mobiliteitsregeling

Voel jij je aangesproken en wil jij met ons meebouwen aan de ambitieuze organisatiedoelstellingen? Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen aan Jan-Kees Harmsen (j.harmsen@iso2handle.nl) of het onderstaande formulier in te vullen.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  Je CV

  Sollicitatiebrief

  Contact opnemen

  Aanmelden basis cursus

  Je wordt gebeld door

  Jan-Kees Harmsen

  Implementatie & advies