Skip links

Fase 2. Implementeren

Nu het platform is ingericht volgens de processen en werkwijze van de organisatie, volgt implementeren; het uitrollen van het platform naar de hele organisatie, zodat collega’s in alle afdelingen, divisies, locaties en landen naadloos met elkaar kunnen werken volgens de ingerichte processen. ISO2HANDLE is mobile ready, waardoor collega’s op pc, tablet en mobiel overal en altijd handboeken kunnen openen, processen kunnen nalezen en registraties kunnen opvoeren. En met het filterbare takenbeheer dashboard houd je echt grip op alle maatregelen en acties die naar aanleiding van registraties gedaan moeten worden. De automatische workflow attendeert collega’s op een taak en actie, zodat er geen tijd en energie gestoken hoeft te worden in het najagen.

Effectief implementeren met deze functionaliteiten

Instructies & Registraties op PC en mobiel

ISO2HANDLE is zowel op PC als mobiel en tablet beschikbaar. Voor collega’s in het veld, die met mobiel en tablet werken, zijn procedures, formulieren en taken altijd toegankelijk! Met de QR code functionaliteit land je direct in het juiste formulier; je zou de code dus op diverse machines en andere belangrijke punten in een productieomgeving kunnen plakken.

 • Maak ter plekke foto’s van issues
 • Scan QR codes om direct het juiste formulier in te vullen of de juiste procedure te openen.
 • Super snelle laadtijd
Gratis Proefaccount

Taakbeheer en Maatregelen overzicht

Uit registraties en workflows vloeien maatregelen, die toegevoegd, bijgehouden en gemonitord worden. Wij bieden zeer flexibele en volautomatische maatregelen module en overzichtelijk dashboard met takenbeheer. Hierdoor blijft er nooit iets liggen en gaan er automatisch notificaties uit als bijvoorbeeld iets dreigt te verlopen.

 • Voeg direct maatregelen toe aan alle registraties
 • automatisch geactiveerd bij registraties
 • Alle maatregelen incl. status
 • verantwoordelijke en vervolgactie op maatregelen & taakbeheer dashboard 
 • Snel en simpel voor iedereen te gebruiken
 • Data verzamelen
 • Automatische herinneringen
 • Automatische opvolging
 • Automatische escalatie als nodig
Gratis Proefaccount
academy

API & SSO compatible

ISO2HANDLE heeft een uitgebreide publieke API waar u gebruik van kunt maken en is koppelbaar met uw eigen Single Sign On service. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw bestaande systemen kunt koppelen waardoor u nog efficiënter kunt werken.

 • Maak ter plekke foto’s van issues
 • Scan QR codes om direct het juiste formulier in te vullen of de juiste procedure te openen.
 • Super snelle laadtijd
Gratis Proefaccount

Training

De ISO2HANDLE basis cursus is gemaakt voor alle gebruikers van het ISO2HANDLE platform.

Je leert in deze online cursus alles wat je nodig hebt om ISO2HANDLE zo goed mogelijk in te zetten voor je organisatie. Tijdens deze cursus bekijk je 22 video’s die zijn onderverdeeld in 8 hoofdstukken. Aan het einde van elk hoofdstuk krijg je een aantal vragen over het desbetreffend hoofdstuk.

Ga naar I2H Academy

Proactieve Reminders & Notificaties

Bij iedere registratie en aangemaakte taak wordt een automatische notificatie verstuurd naar de eerst volgende ketenverantwoordelijke dit is in te stellen via de workflows. De workflows kunnen extra smart gemaakt worden door condities in te stellen; als dit, dan dat. Op die manier krijgen altijd de juiste collega’s bericht en zal het nooit gebeuren dat een openstaande taak of registratie tussen wal en schip verdwijnt.

 • Collega’s ontvangen notificaties zodra een formulier wordt verzonden
 • Laat collega’s registraties aanvullen met additionele velden
 • Stel condities in waarop een workflow af moet gaan of niet
 • Stel tijdsgebonden notificaties in
 • Zowel e-mail als push notificaties
Gratis Proefaccount

ISO2HANDLE voor het hele traject

Met ISO2HANDLE heb je grip en overzicht op alle certificeringen, normen, richtlijnen en procedures in jouw organisatie- in het hele traject: van de implementatie van het platform tot het blijvend optimaliseren van de organisatie. Lees hieronder hoe ISO2HANDLE bij iedere fase grip, overzicht en inzicht geeft, met het grootste gebruiksgemak.

Fase 1

Implementeren

Fase 3

Monitoren

Fase 4

Optimaliseren

Echte recenties

Onze klanten zijn onze grootste supporters. Wil je weten wat ze van ons vinden? Lees de ervaringen van onze klanten. Bekijk hier alle recenties

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden

Probeer ISO2HANDLE voor 30 dagen geheel gratis. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch. Ben je nog niet toe aan een proefaccount? Vraag dan een online rondleiding aan
200+ Bedrijven gingen u voor

Start proefperiode
254
+ gebruikmakende organisaties
26
+ Aangesloten adviesbureau's
2731
+ user accounts
45543
+ Nieuwe registraties

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies

Contact opnemen

Contact opnemen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Whitepaper aanvragen