Waarom is ISO2HANDLE het beste systeem, voor adviesbureaus en eindklanten?

Het is onze visie om met het beste platform en in partnerschap met gespecialiseerde adviesbureaus, organisaties optimaal te faciliteren bij het behalen, beheren en behouden van certificeringen en normen.
 
Met het platform van ISO2HANDLE kunnen onze partners hun klanten effectief ondersteunen en ontzorgen, op afstand begeleiden en tegelijkertijd een recurring business model opbouwen.

Schaalbaar & Flexibel

Ons platform is zo schaalbaar en flexibel dat elke normeringen, richtlijn, workflow en formulier zelf in te richten is, zonder diepgaande technische kennis.

White-label

Ons platform is ook white label verkrijgbaar, zodat adviesbureaus het platform kunnen branden, configureren en vermarkten naar eigen visie en methodiek.

De basis voor een nieuw businessmodel

Stelt jou in staat om je businessmodel en dienstverlening te vernieuwen met de verkoop van maandelijkse abonnementen en een monitoring service.

Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen!

Waarom zouden adviesbureaus partner worden van ISO2HANDLE?

Het ISO2HANDLE is met haar uitgebreide functionaliteiten het meest complete managementsysteem: het omvat een kwaliteitsmanagementsysteem, risicomanagement, incidentenbeheer en auditmanagement, en daarmee geschikt voor elke norm en certificering.  Alles is slim geïntegreerd en gekoppeld, maximaal efficiënt voor klant en adviesbureau.

Met ISO2HANDLE kun je het volgende:

Ontzorg

Ontzorg klanten op het proces zodat er meer tijd is voor de kerntaken

Help klanten te ontzorgen door:

  • Het verminderen van de repeterende taken
  • Snel technisch te implementeren
  • Online mee te kijken en te ondersteunen
  • Per klant een of meerdere dashboard(s) in te stellen zodat je pro-actief kunt reageren als er iets ‘mis’ dreigt te gaan.

Inzicht

Meer inzicht en betrokkenheid leidt tot beter advies

Door, na goedkeuring van de klant, in te loggen bij de klant kunnen partners makkelijker met de klant meekijken en beter adviseren over de activiteiten rondom de certificering.

Extra revenue

Mogelijkheid om serviceabonnementen te verkopen

Onze partners bouwen vaak aan een portfolio van recurring abonnementen. De klant betaalt via de partner een jaarlijkse fee voor het gebruik van het platform en daarnaast een jaarlijkse fee aan de partner voor het online handboek en het onderhoud daarvan wat beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast zien we dat veel partner hun klanten positief verrassen met een service die ervoor zorgt dat de klant (op afstand) wordt gemonitord en waarbij jij zorgt dat je klant compliant blijft met de juiste norm(en). Het verkopen van serviceabonnementen geeft de organisatie een vaste recurring stroom van inkomsten en biedt vaak een oplossing voor de niet-declarabele uren.

Eigen huisstijl

Vermarkten in eigen huisstijl

Het ISO2HANDLE platform kan white-label geleverd worden, waardoor het niet alleen in te richten is volgens je eigen visie, maar ook te vermarkten onder je eigen naam, huisstijl en branding. Een heldere profilering als facilitator en ontzorger rondom het hele proces van certificering.

Partner Netwerk

Toegang tot ons Partnernetwerk

ISO2HANDLE heeft een groot partnernetwerk dat elkaar helpt. Zo hebben sommige partners veel verstand van norm A, waar andere meer verstand hebben van norm B. Daarnaast hebben sommige partners werk over waar andere partners werk kunnen gebruiken. ISO2HANDLE verbind en ondersteund haar partners om samen een beter resultaat te creëren.

Trainingen

Trainingen

ISO2HANDLE organiseert met haar partners verschillende trainingen voor upcoming normen, BRL’s en/of wetgeving. Zo geven we AVG en GDPR trainingen met ICT Institute, diverse ISO trainingen zoals ISO 27001 en organiseren we trainingen voor aanverwante tools zoals de Milieubarometer van Stimular. Als partner krijg je met korting toegang tot deze trainingen.

Kosteloos

Je werkt met de nieuwste software en betaalt daar zelf niets voor

ISO2HANDLE is het nieuwste online managementsysteem dat op dezelfde techniek is ontwikkeld als Facebook. Het is altijd en overal bereikbaar, volledige mobile ready en razendsnel.

Acquisitie

ISO2HANDLE helpt bij acquisitie van klanten

ISO2HANDLE trekt met behulp van een uitstekend online marketing team opdrachtgevers aan die gecertificeerd willen worden. Omdat wij nooit zelf klanten helpen bij dit proces en alleen de software leveren brengen we deze potentiële klanten onder bij onze partners.

Demo

Ervaringen van onze partner adviesbureaus

Veelgestelde vragen van adviesbureaus

ISO2HANDLE is extreem flexibel en schaalbaar door zijn modulaire opbouw; daarmee kun je het systeem helemaal inrichten naar je eigen visie en de werkwijze die jullie als bureau hanteren en over de jaren heen geperfectioneerd hebben. Het mooie van ISO2HANDLE is dat geen diepgaande technische kennis vereist is om het systeem in te richten.

Probeer op de inlogpagina eerst op het ‘oogje’ te klikken. Wanneer u dit doet wordt uw ingevulde wachtwoord zichtbaar. Wellicht heeft u een typefout gemaakt of staat ‘caps lock’ aan. Mocht dit niet helpen, klik dan op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten”. Mocht u ook uw inlognaam niet meer weten, neem dan contact op met uw leidinggevende.

Nee, je hebt geen technische kennis nodig om ons platform in te richten. Alles is zo gemaakt dat je zelf, zonder programmeer kennis kunt aanpassen en inrichten. Je kunt ons platform zien als een grote doos met lego stenen die zo in elkaar klikt.

Ja, de klant kan zelf een zogenaamd auditor account aanmaken en bepalen van wanneer tot wanneer de auditor toegang heeft tot welk onderdeel het platform. De auditor kan zo de nodige informatie vooraf bekijken en daar vragen over stellen zodat men zich efficiënt en goed kan voorbereiden op de audit.

Het enige wat je nodig hebt is een webbrowser en internet verbinding. Alle moderne webbrowsers werken goed met ons platform.

Die lijst is eigenlijk onbeperkt. We kunnen in principe elke API koppelen aan het platform van ISO2HANDLE, dus aarzel niet ons even een bericht te sturen met je specifieke vraag zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden. 

Het bedrijfsdashboard en je persoonlijke dashboard bevatten een plus knop. Wanneer je hier op klikt krijgt je een pop-up waarin je formulieren en bestanden toe kunt voegen aan je dashboard. Wanneer je voor een formulier kiest dan krijgt je de vraag welk tabblad je toe wilt voegen. Wanneer je hier kiest voor grafieken dan kunt je een grafiek selecteren van dit formulier.

Demo aanvragen

Wat onze klanten en adviesbureau partners zelf zeggen

Onze klanten zijn onze grootste supporters. Wil je weten wat ze van ons vinden? Lees de ervaringen van onze klanten. Bekijk hier alle recenties

Deze organisaties en adviesbureaus werken al met ISO2HANDLE

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies