Met ISO2HANDLE kunnen adviseurs hun klanten ontzorgen en hun servicelevel verhogen

ISO2HANDLE onderscheidt zich van zijn concurrenten door de ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid, waarmee organisatie adviesbureaus een tool hebben die ze helemaal kunnen inrichten naar hun visie, hun processen en hun branding.

Zo kunnen organisatieadviseurs hun klanten optimaal te faciliteren bij het managen van processen, normen, certificering en HQSE risico’s en doelstellingen.
 

isms-software-it-ISO2HANDLE

Schaalbaar & Flexibel

Ons platform is zo schaalbaar en flexibel dat elke normeringen, richtlijn, workflow en formulier zelf in te richten is, zonder diepgaande technische kennis. Je kunt het inrichten volgens jou aanpak, of dat van je klanten.

succesverhalen

White-labelled

Wij bieden ons platform ook als white label aan zodat je het kunt branden en vermarkten als je eigen software.

Innoveer je business model

Stelt jou in staat om je businessmodel en dienstverlening te vernieuwen met de verkoop van maandelijkse abonnementen en een monitoring service.

Demo aanvragen

Alle redenen om partner te worden van ISO2HANDLE en jouw klanten de voordelen van grip en inzicht te geven

Het ISO2HANDLE is met haar uitgebreide functionaliteiten het meest complete managementsysteem: het omvat een kwaliteitsmanagementsysteem, risicomanagement, incidentenbeheer en auditmanagement, en daarmee geschikt voor elke norm en certificering.  Alles is slim geïntegreerd en gekoppeld, maximaal efficiënt voor klant en adviesbureau.

Met ISO2HANDLE kun je het volgende:

Ontzorg

Ontzorg je klanten zodat er meer tijd is voor hun kerntaken

  • Automatiseer repeterende taken
  • Kijk en monitor remote mee
  • Stell handige dashboards zodat je pro-actief kunt reageren als er iets ‘mis’ dreigt te gaan
  • Maak overstappen naar makkelijk onze importtools
  • APIs zorgen voor integratie met andere systemen

Inzicht

Krijg meer inzicht en betrokkenheid voor beter advies

Met de krachtige analytics, incidentenmanagement en risicobeheer, heb je veel beter zicht op eventuele knelpunten en kun je beter advies geven om de organisatie te optimaliseren.

Extra revenue

Vernieuw je business model met serviceabonnementen 

Onze partners bouwen vaak aan een portfolio van recurring abonnementen. De klant betaalt via de partner een jaarlijkse fee voor het gebruik van het platform en daarnaast een jaarlijkse fee aan de partner voor het online handboek en het onderhoud daarvan wat beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast zien we dat veel partner hun klanten positief verrassen met een service die ervoor zorgt dat de klant (op afstand) wordt gemonitord en waarbij jij zorgt dat je klant compliant blijft met de juiste norm(en). Het verkopen van serviceabonnementen geeft de organisatie een vaste recurring stroom van inkomsten en biedt vaak een oplossing voor de niet-declarabele uren.

Eigen huisstijl

Vermarkt het platform in je eigen huisstijl

Het ISO2HANDLE platform kan white label geleverd worden, waardoor het niet alleen in te richten is volgens je eigen visie, maar ook te vermarkten onder je eigen naam en huisstijl. Dat zorgt voor een sterke profilering als adviesbureau en ontzorger rondom het hele proces van certificering.

Partner Netwerk

Krijg toegang tot ons Partnernetwerk

ISO2HANDLE heeft een groot partnernetwerk dat elkaar helpt. Zo hebben sommige partners veel verstand van norm A, waar andere meer verstand hebben van norm B. Daarnaast hebben sommige partners werk over waar andere partners werk kunnen gebruiken. ISO2HANDLE verbindt en ondersteunt haar partners om samen een beter resultaat te creëren.

Trainingen

Trainingen

ISO2HANDLE organiseert met haar partners verschillende trainingen voor upcoming normen, BRL’s en/of wetgeving. Zo geven we AVG en GDPR trainingen met ICT Institute, diverse ISO trainingen zoals ISO 27001 en organiseren we trainingen voor aanverwante tools zoals de Milieubarometer van Stimular. Als partner krijg je met korting toegang tot deze trainingen.

Kosteloos

Je werkt met de nieuwste software en betaalt daar zelf niets voor

ISO2HANDLE is het nieuwste online managementsysteem dat op dezelfde techniek is ontwikkeld als Facebook. Het is altijd en overal bereikbaar, volledige mobile ready en razendsnel.

Acquisitie

ISO2HANDLE helpt bij acquisitie van klanten

ISO2HANDLE trekt met behulp van een uitstekend online marketing team opdrachtgevers aan die gecertificeerd willen worden. Omdat wij nooit zelf klanten helpen bij dit proces en alleen de software leveren brengen we deze potentiële klanten onder bij onze partners.

Demo aanvragen

Meest gestelde vragen van partners

ISO2HANDLE is extreem flexibel en schaalbaar door zijn modulaire opbouw; daarmee kun je het systeem helemaal inrichten naar je eigen visie en de werkwijze die jullie als bureau hanteren en over de jaren heen geperfectioneerd hebben. Het mooie van ISO2HANDLE is dat geen diepgaande technische kennis vereist is om het systeem in te richten.

Probeer op de inlogpagina eerst op het ‘oogje’ te klikken. Wanneer u dit doet wordt uw ingevulde wachtwoord zichtbaar. Wellicht heeft u een typefout gemaakt of staat ‘caps lock’ aan. Mocht dit niet helpen, klik dan op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten”. Mocht u ook uw inlognaam niet meer weten, neem dan contact op met uw leidinggevende.

Nee, je hebt geen technische kennis nodig om ons platform in te richten. Alles is zo gemaakt dat je zelf, zonder programmeer kennis kunt aanpassen en inrichten. Je kunt ons platform zien als een grote doos met lego stenen die zo in elkaar klikt.

Ja, de klant kan zelf een zogenaamd auditor account aanmaken en bepalen van wanneer tot wanneer de auditor toegang heeft tot welk onderdeel het platform. De auditor kan zo de nodige informatie vooraf bekijken en daar vragen over stellen zodat men zich efficiënt en goed kan voorbereiden op de audit.

Het enige wat je nodig hebt is een webbrowser en internet verbinding. Alle moderne webbrowsers werken goed met ons platform.

Die lijst is eigenlijk onbeperkt. We kunnen in principe elke API koppelen aan het platform van ISO2HANDLE, dus aarzel niet ons even een bericht te sturen met je specifieke vraag zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden. 

Het bedrijfsdashboard en je persoonlijke dashboard bevatten een plus knop. Wanneer je hier op klikt krijgt je een pop-up waarin je formulieren en bestanden toe kunt voegen aan je dashboard. Wanneer je voor een formulier kiest dan krijgt je de vraag welk tabblad je toe wilt voegen. Wanneer je hier kiest voor grafieken dan kunt je een grafiek selecteren van dit formulier.

Demo aanvragen

Ervaringen van onze partners

Wat onze klanten zelf zeggen

Onze klanten zijn onze grootste supporters. Wil je weten wat ze van ons vinden? Lees de ervaringen van onze klanten. Bekijk hier alle recenties

Deze organisaties werken al met ISO2HANDLE

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies