Kennisbank certificeringen & normen

Wat kun je met onze software? Wat betekent ISO2HANDLE voor de verschillende sectoren en normen?

Wat kun je met onze software?

Digitale managementsystemen nemen in sneltreinvaart het over van niet geïntegreerde systemen zoals een combinatie van excel, pdf en word bestanden. Waar moet je op letten bij een transitie naar een geïntegreerd platform, waar je alle normen, richtlijnen en processen mee kan managen? Wat zijn de belangrijkste elementen van HQSE management?

Management systemen

Waar moet je op letten bij het overwegen van een transitie?

Lees verder

Audit management

Nooit meer stress voor inspecties en audits.

Lees verder

Risico management

Het stappenplan licht toe welke risico’s in kaart moeten worden gebracht.

Lees verder

Kwaliteits-management

Hoe sluit je kwaliteitsmanagement beter aan bij bedrijfsvoering?

Lees verder

Informatie beveiliging

De wet- en regelgeving rondom privacy en informatiebeveiliging wordt steeds strenger.

Lees verder

Overstapservice

Speciaal ontwikkelde Importer Tools maken de overstap naar ISO2HANDLE eenvoudig en snel.

Lees verder

Wat kan ISO2HANDLE specifiek voor jouw sector betekenen:

Niet alleen zijn sommigen normen specifiek voor bepaalde sectoren, ook de uitdagingen van het managen van processen en BRLs zijn per sector anders. Binnen alle sectoren geldt in meer of mindere mate dat er binnen de operatie tal van certificeringen en processen nageleefd moeten worden; machine certificaten, product certificaten, persoon kwalificaties, en vastgelegde procedures moeten binnen handbereik zijn. ISO2HANDLE bespaart tijd en geeft overzicht en grip, waardoor schade en stress beperkt zijn.

Normen en certificeringen

Het ISO2HANDLE platform is geschikt voor het managen van alle denkbare normeringen, certificeringen, BRLs en wetgeving. Hieronder is een lijst met complete templates, gemaakt door gespecialiseerde adviesbureaus. Alle templates bevatten voorzet teksten, voorbeeld formulieren en dashboards. Deze templates zijn flexibel en kunnen verder aangepast worden, zodat ze optimaal aansluiten bij je organisatie.

Naast deze normen, is ISO2HANDLE ook heel geschikt voor het managen van sector en organisatie specifieke processen en richtlijnen- zonder veel moeite of technische kennis kan het platform ingericht worden om grip en overzicht te krijgen op welk proces dan ook.

Blogs

Contact opnemen

Aanmelden basis cursus

Je wordt gebeld door

Jan-Kees Harmsen

Implementatie & advies